All These Things That I've Done


bloggtorka några dagar men nu ska ni få höra lite kort och gott vad jag har gjort.

på lördagen åkte jag och fredrik upp till stugan och fiskade, underbart väder. ett plus att vi fick en gädda på första kastet och ett minus att våran båt läcker in vatten.
kvällen blev räddad hemma hos andrea, festade och vi hade det skit kul! var några stycken från början men sen öste det in med folk. då var den trevliga lördags kvällen över




efter bara några timmars sömn var jag snäll och följde med natta till gävle, hon shoppade lite kläder och jag köpte bara mat. åt lyx bakis mat, sushi! mycket bra dag!

idag kom jonas hit efter skolan, myste bara eftersom båda var trötta efter skolan. och nu sitter jag i soffan, har växtvärk och precis tittat klart på idol

finns bara ett ord som jag finner nu: sängen!

god morgon!

Livet handlar inte om pengar eller makt eller ära.
Att få gå ut på sin tomt på morgonen,
andas in frisk luft
och ta en kopp kaffe,
det är den stora grejen med livet.

069


ledig dag


haft en ledig dag idag, men gick till skolan och åt lunch eftersom det var tacos! sen har jag varit i viksjöfors och myst hos jonas. nu ligger jag i sängen och ska till å lägga mig, håller på slocknar.. så säger godnatt nu!

god morgon


har egentligen sovmorgon till tjugo i elva med jag var duktig och klev upp i tid och gjorde klart svenska arbetet. känner mig ännu mer lättad. nu ska jag packa gympa väskan sen cykla iväg till skolan!




party!


pluggdag...


blir torr i munnen av att sitta och skriva och inte öppna munnen nånting på timmar?

som sagt mördar dagen idag, gick till fem idag och när jag kom hem gjorde jag mera arbeten. nu är klockan snart nio och nu har jag gjort klar fyra arbeten. vilken lättnad det blev i min hjärna. nu ska jag mysa mig framför svenska hollywood fruar, det har jag förtjänat.

knas


helgen


hallå hallå nu var de ett tag sedan. tänkte dra några snuttar ifrån helgen.. som har varit skitbra med andra ord.

på fredagen festade jag hemma hos linnea i alfta, kanske var tjugo pers. somnade på natten och gick upp igen klockan sju, så kan säga att jag hade fått för lite sömn. på lördagen åkte mamma och jag till gävle, kan också säga att det var trevlig dag! sen fick jag äntligen min sushi mums! åt med andrea eftersom de var också där. med mig hem fick jag ett par klackskor, lackleggings, jeansleggings svarta som är användbara, leopardlinne, leopardsjal, diadem och mineral puder. trött som en zoombie när jag kom hem, men inte hindrade det från att vara med ewe och natta. gottade oss och myste framför tvn, det är vi duktiga på.

idag var det så fint ute så då passade man ju på att cykla ullungen runt och ikväll blir det massa braá program på tvn
18.05 one tree hill
19.00 top model
20.00 ensam mamma söker

dock har jag inte tid att titta på alla, måste ju plugga också..

glory days


Almost there, don’t give up now


tördag


skola idag, och vi har jätte mycket plugg som ska bli klar denna vecka. bara att stå i och försöka hinna med allt. när jag kom hem från skolan tog jag mig en tupplur som jag oftast brukar göra. sedan pluggade jag och höll inte länge förens jag satte mig vid tvn och tittade på nyheterna, oj vuxenpoäng! sen blev det idol och därefter pluggade jag igen, historia. och gissa vad jag gör nu! tittar på true blood. trodde du aldrig va natta? nämligen hennes älsklings serie.

så ja, min dag har mest bestått utav plugg. å ge mig helg nu, för det skulle jag verkligen behöva! och denna helg känns som den kommer bli extra bra. plus att jag är klar med allt plugg då! pjuuh. önska att jag var där nu.

good night!

skola



jonas har precis gått till skolan, och jag är så glad att jag har sovmorgon till 10.40 ljuuuuuuuuvligt. nu ska jag fortsätta lata mig, kanske tar en liten tupplur också.

tors, fre, lör, sön & mån


satte mig här framför bärbara datan, tryckte på johnossi och nu hade jag tänkt skriva lite över vad jag har gjort de senaste dagarna.

i torsdags cyklade min klass bf2 upp till timsbo. var en mil upp dit, och det roligast var att ingen cyklade den rätta vägen, hahaha! jag och några andra hamnade på en stig inne i skogen med våra kärring cyklar och tillslut hamnade vi på ett HYGGE! hur kom det sig? lerigt och guppigt. gissade oss fram och fram kom vi. dom andra som kom lite senare hade cyklat runt hela timsjön i fullen! aja, slut var vi när vi kom fram. reste upp våra två stora militär tält sen, åt mat, lekte lekar och myste inne i tältet där vi sjöng och spelade gitarr, även munspel.

vi bestämmde även att ha eldvakt i tälten, mitt och malins pass var fyra till fem på natten, hua! klev upp vid sju och åt frukost, tog ner tälten, lekte lekar, åt och åt. cyklade hem den rätta vägen.



på kvällen åkte jag till maxim och åt med tolv tjejer, sen åkte vi vidare hem till erica. myste och några drack. på lördagen vaknade jag tre! kan säga att det kom från timsbo. på lördags kvällen åkte jag hem till storpan eftersom hon var ensam hemma, blev inte så mycket annat än mys bara.

söndag = braá program one tree hill, top model och ensam mamma söker.

måndag = världens längsta skoldag.

snart kommer iaf jonas hit, good monday ändå.

sicilien




god morgon


klockan är ca åtta. klockan ca nio sitter jag i en frisörstol och blir klippt, härligt. rensar igenom mitt slitna hår bara, ingen speciell frisyr så ni vet.

nu ska jag packa idrottskläder

hemma


skulle inte vara några problem med att flytta hemifrån för mig, för igår satt jag hela kvällen och montera ihop mina sängar och min golvlampa. kände mig manlig måste jag säga, haha!

min helg


nu har helgen rusat förbi igen, tiden går fort när man har kul som man brukar säga.


jag har haft en jätte trevlig helg iaf, i fredags åkte jag och jonas upp till min stuga i Öjung. när vi kom fram började vi elda i kaminen för det var ju så rått och kallt och tände några ljus! sen åt vi lite av våran goda matsäck, och ja vi behövde inte svälta precis. kunnat stannat nästan i en vecka, haha! resten av kvällen myste vi bara framför elden, medans det spöregna ute.

jag har aldrig vaknat så skönt på länge kan ja säga! på lördags morgonen när jag vaknade var det alldeles svalt i stugan och luften känndes så ren när man andades in den. sen såg jag att jonas stod och eldade, jätte mysigt! åt frukost ute i solen och gick ner till sjön en sväng innan vi åkte hem, för jonas skulle åke till leksand senare.



på kvällen åkte jag och några hem till ewe och tittade på fotboll och japp SVERIGE VANN! efter det vidare till en annan, dock blev jag inte länge kvar det. gick hem och sov ist, hur trött som helst.

idag ska jag ta upp min nya säng, finally! sen måste jag ta tag i allt plugg. ha en bra söndag!

ett gott skratt förlänger livet



hittade massa fina gamla bilder på gamla datan

godnatt


kan ju säga att filmen var både läskig och rolig. haha jag satt och garvade ibland och det är första skräck filmen jag inte har hållt handen för ;) bara ibland sådär gjorde jag det, men inte lika mycket som dom andra! men gu vad man skvatt av den. men hade det jätte trevligt ikväll iaf!

nu blir det sängen och imorgon är det skola, sov gott!

justia filmen heta drag me to hell, ha!

bio ikväll


ska snart åka iväg och möta emma, frida och sandra sen blir det bio! ska bli skönt att bara slappna av i biostolen och tänka på något annat. så nu måste jag snart cykla iväg, skriver ikväll hur den var!

onsdags morgon


god morgon!

inatt sov jag som en stock och i morse när jag vaknade hade jag hur svårt att komma upp, men jag trodde att jag började åtta så var det ju bara att kliva upp. men visst! jag börjar ju inte förens nio. och nu sitter jag i sängen med täcke på mig, åå vill inte kliva upp...

RSS 2.0