hemkommen från skolan


Nyss hemkommen från skolan, nästan. Har hunnit äti och dushcat också efter idrotten. Å det är sjukt mycket vi har i skolan nu, man blir alldeles klen.. Men behöver inte ge upp än, för vi har något att se framemot, trysil på torsdag!, uf mässan på Fredag och snart är det lov också! då blir det Stockholm. Nu ska snart köra hem till min efterlängtade pojk! som jag inte träffat på flera dagar.


Bye!

139


vogue


   


 












 

pimpla

Igår pimpla vi. Heller pimpla och pimpla, jag och emma brindholm satt just bara i solen och prata om allt i nästan tre timmar haha. Ingen tålamod att sitta och vänta på att en fisk ska nappa, visst kan det vara kul ibland. Men inte flera timmar. God matsäck och sol blir bättre. Kvällsida kom fredrik hem, alltid lika kul att träffa han. Tråkigt nog åkte han till sundsvall morgonen efter. Men det blev familjemys och let's dance tittande, och rätt personer vann! Magnus och Annika. Visst var Laila bäst på dansa, men roligare att se magnus dansa! Nepp nu ska jag ringa jonas och se hur han har det i sundsvall, och får se var jag hittar på ikväll!

 

torsdag


Var nästsista dagen på apun idag. åå jag kommer att sakna dom faktiskt! gav mig tackpresent och allt idag, och imorgon ska vi pimpla! hoppas på ett solsken bara. Efter lillboskolan åkte jag hem och strax därefter kom min efterlängtande Jonas! För imorgon åker han bort igen och åker skidor över helgen! usch vad jag kommer att sakna han. Senare åkte jag till backen med Linnea och Sara. Längesen man träffa Sara så det var verkligen kul! Och det dära med Egypten, det är nära!

onsdag

barnen gör mig helt slutkörd. Somnar jämt när jag kommer hem om dagarna. Igår var vi iaf en heldag i backen, dem fick testa hur det var att vara handikappad och fick testa speciell gjorda skidor för dem osv. Jätte kul att se! dock har jag ingen tålamod att stå och titta flera timmar och frysa tårna av mig. Men sen hade vi rullstols basket, kulkul! var g treor som höll i de. På kvällen åkte jag till jennifer och hälsade på, och VET NI? dom frågade om jag villa följa med till Egypten den 4 maj!! jag vill vill vill, gäller bara att övertala mamma och pappa nu! och så igår lagade jag en jätte god sallad till familjen. Får typ namnet " emma och nattas sallad" haha, vi donade och gjorde den förut och blev super då också! Och maria hade sushi med sig hem från stockholm, så det blev till och äta det också, nu var det andra gången jag åt det och nu smakade jätte gott!

Över till idag. var på apun sex timmar, kom hem somnade om ett tag. hoppade över dans träningen eftersom ingen skulle dit.. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll! bye

sunday morning


trött trött trött. Idag ska städa rummet och det behövs verkligen! kan knappt gå på golvet där för det är kläder överallt. Men det ska jag ta i idag. Sen har jag dans också, skit längesen jag var iväg nu. Har längtat så himla mycket! Annars idag är jag och maria ensam hemma så vi ska laga ihop något smarrigt. Fin söndag rättare sagt!


NU LÄLL


ska man slå till?


wonderful thursday


Nu är vi inne på fjärde dagen med klass två. Idag hade dem bad på slutet av dagen, gissa om man var trött? Efter att ha stått i ångan vid duschen och väntat in alla och allt oväsen i basängen som man fick huvudvärk av. Jag och emma brindholm satt nästan och sov på stolen och glömde bort allt bråk som hände medans..nästan. Men sen kom vi ut till det fria och vi gick hem. För mig var det bara att göra sig i ordning sen invigde jag min första cykel tur för i år! Ja jag rullade ut den och cyklade hem till madde, där den än står kvar. Vi åkte till Bollnäs för att inviga hennes körkort, haha! dunkade musik och längtade allmänt till sommaren bara. Sen åt vi god mat på krokanen och gick lite på stan. Påvägen hem plockade vi upp Jonas, och Madde lämnade av oss hemma hos mig. Sen har jag och jonas bara myst och tittat på kläder på internet. Ja man blir allt sugen på att köpa kläder, men jag ska spara till stockholm! det är ett måste! där blir det shopping med Annelie. Nepp nu ska jag sova, mina ögon svider och får kinesögon.


<3



Grattis madde till körkortet!


wehoo, nu blir det road trip överallt!

stukad hand efter att ha åkt längskidor med barnen, lär mig aldrig att stå på ett par längdskidor.. Men nu blir det solning på badet! bye


129

festsugen.





första apu dagen

Mina ögon svider av trötthet, snart slocknar jag. Men innan det; idag var min första apu dag, oväntat var det faktiskt kul att vara med klass två! Just idag känndes det iaf så, får se dagarna framöver då kanske jag har tappat tålamodet med barn. Men nu känns det som att de hära två veckorna kommer rusa framåt vilket känns toppen! Ikväll åkte jag hem till älski en sväng, tittade in i hans nyinflyttade rum också.

Kort och gott, godnight!

helgen

Fredag var ledig från skolan för att få åka på kära mormors begravning. Det gick bra och allt var fint! Därefter åt vi god mat och fikade med mormors närmaste som var där. När vi var hemma drack vi te, eller de drack te, jag dricker inte det. Och myste med att titta i gamla fotoalbum. Annelie skulle även hem till Stockholm den hära dagen så jag övningskörde till Bollnäs och lämnade av hon på stationen. Därefter gick vi lite på stan. Sen brassade vi på mot Viksjöfors och jag hoppade av hos favorit pojken. Vi tittade på Benjamin Button, väldigt fin film och lång var den. Innan den var slut höll vi på somna båda två så vi bestämmde oss för att krypa ner i sängen.


Lördag fint solsken lyste in genom fönstret när vi vaknade. Besvikna jag som skulle tillbringa dagen inne i mormors lägenhet och städa ut den. Men jag och Fredrik fixade städningen ganska snabbt endå så båda vi begav oss hemåt och gjorde iordning oss för att dra vidare och titta på bandy! Jag åkte till Madde där hon hade lagt upp en massa gotta, och där satt vi och tjockade oss tills Edsbyn tog hem segern! Senare mot kvällen gick vi till jessica, och utan planering hamnade vi i dimman. fun night! kvällen slutade fint.


Söndag
sov som en stock under natten, var helt slut från igår. Men som ett sånt fint väder som idag gjorde mig allt mycket piggare! Jag, mamma och maria åkte upp till kygelvallen och var ute och gick där bland små vägarna med hunden och solen som värmde, mmm! Såklart hade vi matsäck med oss. Och nu sitter jag här, ska förbreda lite inför morgon dagen då jag ska ha apu, usch säger jag bara. Klass två.. det säger väl allt?

The City


Äntligen kommer nya säsongen av The City som jag har längtat till! en annan version av The Hills. Det är nu på tvn och jag och madde har laddat upp med chips och dricka. 





Tired

Har kännts som Fredag hela dagen! varit en toppen dag idag, klarade matteprovet, åt tårta och fruktsallad med glass andra lektionen. Great! Ikväll blev det bandy, och ni kan ju gissa vem som vann.. byn ja! Stod i klacken för den hära gången. Nu blir det stup rakt ner i sängen!

La in några blandade bilder också;


en nypa frisk luft!


En nypa frisk luft får en att må bra! Jag och linnea kuhles var inte alls sugna på att åka till backen, men gjorde det för att få komma ut, och skönt var det! Ett matte prov väntar imorgon bitti, får hoppas på det bästa. Bandy på kvällen, å vad jag längtar! Nu ska jag träna in lite matte i hjärnan och sen läsa nya boken om jag orkar.


sleep well



sv

Nu har vi svenska, jag och lisa försöker förstå oss på hur vi ska göra men går väldigt segt framåt. Nästa lektion är älskade idrott, för då blir det vollyboll, funfun!

spännande match!

shit vilken spännande match! Imorgon kommer jag nog ha blåmärken fulla armen för jenni var så nervös och krama sönder den. Med förlängning och sista målet skulle avgöras, så vann sirius.. Nu ska jag sova, världens längsta skoldag väntar imorgon. Godnight!

Ikväll blir det bandy


Idag fixade jag min apu plats, var och presenterade mig för barnen till och med, och klassen känns jätte bra. Nu ser jag framemot det hära lite mer. Nu har jag nyss följt med pappa till Alfta för att hämta mamma. Ikväll blir det inget plugg istället ska jag på bandy! så nu passar det bra att äta en god varm soppa som jag precis ska göra nu!

god morgon!

Jag har sovmorgon till tio! sen har jag en timmes lektion och sen hål till halv två. de ni! jobbigt är det iaf. Ikväll kanske det blir bandy med annelie, som kommer hem från stockholm idag. Nu måste jag gå, hejs!

lördag/söndag


Lördag, vaknade tidigt som vanligt av en skällande hund. Så jag förbredde mig för en dag i backen. Jag och linnea åkte dit i tid, och josse sällskapade med oss på slutet. Fin dag dock inget fint väder. Det var tävling i backen också, och älsklingen var med; the winner! Väldigt kul att se och han var riktigt duktig! Direkt efter tävlingen var slut begav jag mig hemåt, stressade i mig lite mat och bytte om och sedan plockade madde upp mig och vi åkte på bio; män som hatar kvinnor! när vi kom var det nästan fullsatt av vuxna människor. Vi hittade dem enda lediga platserna på rad två längst fram, haha! och när vi fick höra att den var nästan tre timmar lång drog vi en lååång suck.. Men så var det inte alls, man satt klistrad framför filmen. Den var riktigt bra! Så tiden rullade på för fort. Efter bion gick vi hem till madde och bara tog det lungt, som vanligt somnade madde när det börja dra sig mot natten. Jag gick hem och kvällen blev tidig.

Idag är det söndag och jag har bara tagit det lugnt, läst lite i nya boken som mamma köpt till mig igår; när jag hör din röst! andra boken. Och ikväll blir det plugg, plugg och plugg. Sånt spar man till söndagar då man oftast inte gör något. Nepp bäst att sätta igång nu, hejja mig.


det blir kladdmuffins


madde står och donar i köket, frästelsen drog sig till kladdmuffins för henne. Jag nöjer mig och sitter här ist för att baka, som jag hatar.


backen och tävling!

God morgon på er!

Jodå det blev nightski igår kväll. Jag och kuhlan åkte dit och skrattade som aldrig förr, och föret var faktiskt skit bra. Det gick väldigt fort i svängarna, haha! Idag ska vi till backen med och se jonas tävla, ska bli roligt! Nu måste jag äta och sen hämtar linnea upp mig förhoppningsvis.


tösnö och nightski? njea


Så var det FREDAG, skönt! flera plus i kanten där. Minus är att vi har tusen arbeten som ska vara klar till nästa vecka innan vi går på apu. Men jag stökade bort några arbeten idag, känns bra! Man vill ju inte sitta inne hela helgen för att plugga. Nu har jag precis ätit mammas goda broccoli paj som jag önskade mig i morse, mums! just nu sitter jag och nöjer med att lyssna på Janet och Kim från Made in Sweden medans jag funderar på att åka på night ski ikväll, det som tvivlar mig är att det är tösnö ute. Imorgon tänkte jag iaf gå på bio och se män som hatar kvinnor, har hört att den ska vara bra. Kanske blir bollnäs över dagen med, men inget bestämmt. Var meningen att jag skulle till Stockholm den hära helgen också, men efter allt med mormor så får vi skjuta fram det. Och så vill jag självklart se Jonas tävla i helgen, vill träffa han nu för det var så längesen för han har njutit och varit i sälen den hära veckan! den gosingen. Mycket jag vill göra i helgen!



BF säger väl allt?

skola och bandy

inlämningar för fulla muggar! men skolan var ganska okej idag. För att göra Måndagen lite bättre ska jag och bästa sällskapet natalia på bandy ikväll! Funderar även på att åka på sm-finalen. jag? jag som inte alls är någon bandyfantast, men det skulle faktiskt vara kul, och när man bor i edsbyn måste det ju ske?

trött

Efter städningen och duschen var det gott att rosta mackor och titta på the hills och lite av beck som jag gjorde. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och snarka gott så jag är utvilad till kampen som startar imorgon!

sista dagen på sportlovet


Sista sovmorgon tänkte jag. Men icke! Linnea kuhles bombade sms och var taggad till backen. Var bara att lämna varma sängen och äta och klä på sig. Åkte dit tills den öppnade, kan säga att vi aldrig har varit där före när den har öppnas. Nu kanske vi låter mindre skidgalna? sen åkte vi med Johanna, jocke och robin också. Var en kul dag, synd att jag var så trött bara. Somnade kvickt när jag kom hem på soffan. Och nu sitter jag här, ska gå ner och duscha och eftersom jag är ensam hemma tänkte jag städa mitt rum också, tycker det är bäst att städa när man är ensam hemma. Sen bara njuta av de sista timmarna på sportlovet! Justia, fredrik åkte hem till valdermarsvik idag också, han fick ta mammas bil. Sent efter kom vi på att övningkörnings papprerna ligger i den bilen. Så nu kan jag inte köra på två veckor. Fast jag har ingen lust att köra pappas stora bil heller.

RSS 2.0