tänk vad allt kan förändras på en sekund.



vila i frid martin!

pl


fredagsmys!


finner bara ett ord, skönt!




over knee, wanted!

zzz..

ingen kan vara så trött som jag är nu,  jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart och klockan har inte ens passerat tio!! det tar faktiskt att gå i skolan, märks nu iaf slutet av veckan. den här dagen har jag tillbringat skola och sova. jag och jonas sov lite väl länge i morse och sedan stressade till skolan. sista lektionen var jag helt borta och bara satt och dagdrömmde, tur att emma var med, med sin hjärna. sen kom jag hem och kastade mig i soffan och somnade en sekund efter. på kvällen har jag varit ute och gått och nu sitter jag här.

och imorgon är det helg hörrni!

förövrigt så kan jag inte sluta lyssna på

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling


trötta

hej på er!

efterskolan gick jag och jonas hem till mig och fikade ute i solen, mumsigt! nu sitter jag och en nyduschad jonas i soffan och är jätte trötta, så nu ska vi gå och lägga oss. skola väntas imorgon! godnatt alla.


bakat


å ikväll har jag bakat och donat, nu blir det dunst i sängen må ja säga! imorgon har jag iaf sovmorgon till 10.40 sköööönt!



bara för att jag skriver tråkiga texter så får ni lite bilder!

jag och ewe innan persmässan
jag och min festivalbrutta på p&l
peace and love


tack och godnatt, haha!

god morgon


klev upp sex i morse för att gå ut med hunden! nu sitter jag här och äter frukost. ska snart göra mig klar och sen kommer emma och hämtar upp mig så cyklar vi till skolan.


xoxo

I Gotta Feeling

tonight's gonna be a good night

lördag


hejsan allihopa!

nu var det ett tag sedan jag skrev. snart ska jag träffa mina flickor och så får vi se vad vi hittar på för joll. annars igår var jag med jonas, var jätte längesedan vi var med varann riktigt nu, eftersom både han och jag har vart ute på flykt på olika håll. vi var hemma hos han och myste. åt med familjen och tittade på "män som hatar kvinnor". idag åkte vi till erikshjälpen sen därefter åkte jag hem. imorgon ska jag plugga.... på måndag är det skola....

ha en fin lördags kväll och ät massivs med lördags godis!



just nu


stan/bio


å jag skulle kunna äta sushi varje dag, muummmms säger jag bara. vi gick till filmstaden som ligger ganska nära lägenheten, hur mysigt som helst. gick och beställde en biljett till bion " sommaren med göran" sen gick vi och åt sushi. och tillslut gick vi på bion, hur rolig som helst! ni måste se den när den kommer till byn. men nu ska jag fortsätta vila mina fötter;)

storstaden

nu har vi äntligen kommit fram, ligger och latar oss i soffan och väntar på maten. tänk vad bra man har det fastän man är sjuk.

  

 

 

Party all night long!

kvällen igår var super bra! dock lite less på saker och ting.

idag klev jag upp klockan nio, kan säga att jag har fått för lite sömn inatt. och inte nog med det så vaknade jag sjuk! så nu sitter jag här med förkyldning...............

och ja jag dansa ihjäl mina ben igår så nu har jag träningsvärk, haha!

nepp nu kan jag inte sitta här längre för nu åker vi mot huvudstaden, ska bli skönt att komma iväg någon annanstans. ♥

i love you


sun sun sun


fredag


vad mamma är duktig på att tjata över att jag måste städa, för det fick hon mig till att göra idag. jag har dammat, dammsugit och hela faderullan på hela övervåningen. sedan ska jag få en soffa till mitt rum. i morgon blir det stormässan, I think. söndag blir det storstaden några dagar i syskonens lägenhet. ser jag framemot!

men först och främst ser jag framemot kräftskivan ikväll med familjen!

här får ni några godingar

min fötter kan inte vara stilla. njuter av musiken och är. sprallig.



 

09-08-08 13:58


måndag kvällstid

nu blire en latte på "stan"?



hej alla nära och kära! im back efter några dagars uppehåll med bloggen. jag har varken haft tid eller ork att blogga. men dessto mer roligare för er att läsa och se vad jag har haft för mig nu. det är ju så att min bäste vän har fyllt 18! och det har ju tagit upp stort;)



vi kidnappade natta och tog hon ut med en mysig picknick. när vi kom tillbaks kom det mer folk med mer godingar!


sen blev det tårta, grillat och nattbad! sen stupad vi i säng hemma hos evelina.


på lördags morgonen åkte jag och ewe upp till ewes stuga och hoppades på badväder, men det blev inte mycket till att bada. på kvällen blev det fest, dock blev det inget för mig. men en underbar helg har jag haft, och åter igen grattis natalia!

Mobilinlägg

Efter 45 minuter på moppe så ligger vi på överhamarn och bara jäser i solen!

Mobilinlägg

Ah ni kan gissa om jag njuter nu. Här ligger jag och får fotmassage av maria. Sen blir det fotbad, mm bra kväll. Och nu har det blivit fem mil på tre dagar på cykel, very good emma!

söndag


igår på en lördags kväll cyklade jag från stugan, det var riktigt härligt! andades in skogen och cyklade från sjö till sjö med solen som värmde bak på min rygg. tråkigt nog la ipoden av efter ca en mil och framför mig hade jag två mil till ensam i mina öron.

nu ska jag cykla med natta till ovanåker. å fikat ska med såklart.

bra träning för rumpan dessutom!


RSS 2.0