Gävle


sju klev jag upp och det känndes som en skolmorgon. Trodde det var Måndag, men efter ett långt tänkande kom jag på att det var lördag och jag och jennifer skulle till gävle. Jag pusta ut, gick upp åt frukost och gjorde mig i ordning. Det blev en jacka, blå t-shirt, trosor, örhängen och smink från make up store. Trevlig dag med jennifer p! Ikväll får vi se vad som händer. nu ska jag äta sen tänkte jag titta på Yes man.


jackan jag inhandlade idag


säger godnatt för en tidig fredag!


Mys fredag med natta blev vad det blev. Hon har precis åkt hem och jag ska sova snart, ska upp redan halv sju. usch. Men ser framemot en trevlig dag med jennifer i Gävle. Bestämmt mig för att inte shoppa nå mycket, bara om jag dregglar för något plagg. Och snart är lovet slut... tillbaks till matte, eng, naturkunskapen. nej! nu får jag sluta tänka på det. Har ju faktiskt lördag och söndag kvar! annars har lovet varit det bästa sportlovet! Nu måste jag lägga mig så jag inte sover över och  missar bussen imorgon. Godnatt


bäst


fredag

Precis kommit hem från jonas, sov där inatt. Idag ska jag på visning för mormor och fredrik kommer hem! ska bli riktigt kul att träffa han igen. Ikväll får vi se vad som händer och imorgon åker jag nog till Gävle. Nu måste jag städa innan mamma kommer hem!

Hänt mycket ...


Hänt mycket just nu, och en tragisk sak. Igår åkte jag hem till Jonas, var där några timmar tills mamma ringde och sa att pappa och jag skulle åka bollnäs sjukhus för mormor mådde inge bra. Så vi åkte dit vid tio på kvällen och var där ett tag. Sen åkte jag tillbaks till Jonas och sov där. Idag när vi vaknade åkte vi hem till mig innan vi åkte vidare till backen, för jag skulle hämta pengar. och då berättade de att mormor hade somnat in i morse. Även fast jag och mormor inte var så nära varann så känner man en saknad!







hurtdag


Skratt skratt skratt... och återigen skratt! de bestod av min och nattas kväll igår, och med mat och film mys!

Idag var jag, natta och madde hurtiga och drog upp till Kygelvallen och åkte längdskidor. Jag och madde kämpade vårt bästa, dock blev det två vurpor för madde när det gick nedför och nått för mig också. Natta var som en blixt, låg hundra meter före hela tiden typ. Nu har jag duschat och ätit, ska göra mig klar och sen åka hem till Jonas, sen sover jag där! Imorgon kommer jag lägga in lite bilder från igår.


längdskidor är inte lätt


Här har vi Madde när vi åkte längdskidor i helgen.


Nu ska jag ut och möta natta!

helgen


Sen bloggning för mig. Men ni ska få höra lite snabbt vad jag har pysslat med i helgen innan jag åker till backen. I Fredags var jag och ewe på night ski, lika roligt som vanligt, haha! höll på lägga sig ner i backen uatv alla skrattanfall. Träffade även älski där, vi åkte in och fikade i stugan, mys! Nåväl när jag var hemma kan ni ju gissa att jag var helt slut, och där tod det stutt av min Fredag.

I Lördags åkte jag och madde till Bollnäs, jag hittade ett par vita vårskor ganska snabbt när vi kom fram. Sen gick vi på krokanen och köpte oss jätte goda mackor, med curry och allt i. Sen stoppade vi oss fika efter det. På kvällen åkte vi hem till madde och hade mysfest!

Söndag. Vaknade tidigt som alla andra dagar. Typ jämt när jag är ledig så vaknar jag tidigt och kan inte somna om, varför!? När jag endå var uppe tidigt gjorde jag mig redo för längdskidsfärd med madde som vi hade bestämmt. Vi åkte vid beck, och den var ungefär 6km, kom fram vid 301an mot voxna också. Men kul var det! Iaf alla nedförs backar. På kvällen var jag med natta och madde.


103e inlägget och lov!

LOV. yes yes yes!
och en jätte bra skoldag! första lektionen lekte vi lekar, på marinas lektion såklart. På prolles lektion blev det fika och skit snack som han sa,haha. Rolig sista dag före lovet. Slutade tidigt så jag gick hem och gjorde tacos, var jätte längesen man åt det. Och nu är jag ensam hemma, ska vänta tills klockan blir sju för då är det night ski! Imorgon blir det kanske längskidor på dagen, sen blir det festmys med brudarna. På Söndag kanske det blir Järvsö och åker nedför där, wehoo!


en dag kvar

engelskan gick skit.

efter skolan promenerade jag och jonas hem till mig, åt mat och han pluggade lite.

20:49 tror jag ska lägga mig nu ärligt talat. Är så himla trött så det inte är sant! en dag kvar, sen lov!

god natt min skatt

e


Sitter på skolan just nu och har hål till halv två. Gör engelska läxorna klara, sen har vi prov i engelska. Tungt. Ingen ute dag imorgon med klassen heller. Tungt. Jag som hade ställt in mig med världens bästa pulkrace och mys vid elden.

en enda ...


en enda lektion idag. Kändes skapligt onödigt att gå till skolan för att ha en halv timmes matte och sen sluta. Men efter skolan gick jag till maria på cafe och fikade där, gratis fika stoppar man gärna i sig. Tänkte luncha med hon också men jag hälade inte vänta på hon eftersom hon ska äta lunch så sent. Traskade hem, följde med mamma till knåda sport för att välja ett par bra längdskidor till henne. wehoo! natta nu kan jag ut och åka med dig! tur att mamma och jag är lika lång och har nästan samma sko strl. Jag själv provade några googles men inga som jag fastnade för. Tänkte titta på stadium heller någon annan affär först.

Nu ska jag och mamma beställa lite från hm, jag ska beställa samma tröja fast i tre olika färger, dum jag är! har aldrig gjort det förr. men jag ska dansa i en också så. Och nu är jag ensam hemma, skönt! sen när maria kommer hem ska jag färga håret på hon.

/e



nu vill jag ha lov!

Tisdag. värsta skoldagen. Men idag var det faktiskt kul och inte jobbigt. Nu är det tre dagar kvar, sen är det lov! fatta vad kul vi ska ha! och på fredag ska klassen ha en ute dag i alfta vid en sjö ( vet inte vad den heter) och vara vid den dära pulk backen. Roligt att åka pulka! jag som har velat gjort det nån dag i vinter. Så ska vi grilla korv, mysigt.

Ikväll ska jag och Linnea till backen, båda har längtat nu eftersom det inte blev av nå i helgen. och på lovet är det öppet varje dag!


Ny vecka!


Fick sov morgon i morse, dock var jag lite sen till skolan. När jag väl kom in i klass rummet var allt på topp, Marina var igång med lekar. haha, riktigt bra lekar också. Lite svårt att berätta lekarna här men. Efter lektionen hade vi lunch och sen hål i nästan tre timmar! så jobbigt att sitta och vänta. Vi hade sen redovisning på naturkunskapen, gick dåligt. Hann nästan inte läsa på något igår. Men nu är jag hemma och ska snart äta något sen får vi se vad jag ska hitta på. Längtar till imorgon för att få åka i backen!



söndag


Jag och Jonas vaknade upp av ett strålande väder. Efter vi vaknat till åkte vi hem till jonas, så har vi vart ute och gått med bella i solen och nu håller vi på tittar på twilight. Men nu har vi pausat den eftersom jonas håller på tappar tålamodet om den filmen. Ikväll ska jag ta tag med naturkunskapen för vi har redovisning och jag är dum och inte har börjat.

Gårkvällen blev bra. Firade madde på kina sen kom jonas hem till mig och vi åt goda hjärt muffins som jag hade gjort och hade det allmänt mysigt bara. Bilder från igår kommer senare ikväll!



Glad alla hjärtans dag!



ja så var det maddes födelsedag och alla hjärtans dag. Med strålande väder! Idag har jag vart ute på byn med mamma och uträtta lite till det sista ikväll, var på loppis också. Inge vidare var det iaf där. Synd att jag inte hann med backen idag för det var ju sånnt strålande väder! men det får bli imorgon.

Ikväll ska vi fira madde, hela 18 år! stort grattis till henne! Vi blir ett tjejgäng som åker till Bollnäs för att äta. Efter Bollnäs ska jag umgås med jonas. Det här kommer att bli en toppenkväll!




Australia!

Vilken fin film asså. Evelina satt med tårar i hela filmen.


fredag den 13.

20 minus igår i backen. Men jag och linnea var på topp endå, skrattade och härjade. Dock var det fredagen den 13 för Linnea igår, ramlade och fastnade i liften. Men inge allvarligt. När jag kom hem höll mina tår nästan på att förfrysa, inte för att dem gjorde de.. Men det kändes som så.

Och idag är det fredag den 13. Hoppas vi inte får någon otur med bakningen ikväll brudar. Bion Australia går också ikväll och den får vi inte missa. Nu ska jag fortsätta jobba med edsbyns alpina sen ska jag ringa och fråga efter en apu plats på lillboskolan.



sommar

   kräftskiva
påväg till psykhemmet i kilafors
   I Valdermarsvik
  Stormässan
  Skolavslutningen
   Björn Rosenström
Ewes stuga i Mållången

en kväll i Juni
  Sicilien




slappdag

Två ganska slappa skoldagar, skönt! har inte så mkt nu i skolan. Igår var jag på bandy med jenni. 7-4 till edsbyn ofcourse. Annars har det inte hänt något just de hära dagarna. Efter skolan idag gick jag till maria på cafe och fikade med hon i en timme ungefär. Ikväll ska jag till backen med kuhles, tjing!

e


ledig

Idag var vi ledig från skolan, så då passade jag och linnea på att åka i backen såklart. Högstadie hade frilufsdag så backen var öppen på dagen. Och det var jätte fint väder! här kommer lite bilder






skola-städning-badet

Gick till skolan och det visade sig att vi hade bara en lektion idag, bara en timme utan lärare också. Meningslöst, kunde sovit ut hela dagen ju. Men efter det satt jag och malin på maten väldigt länge och pratade och sen gick vi hem. Då tod jag tag med städningen för det blev aldrig av igår. Nu har massa kläder åkt ut från garderoben och jag dammsugit upp allt peppers hår! Ingen hund för mig i framtiden e. Efter städningen var maria och jag ute och gick en snabbis sen har jag nästan sovit framför tvn. Nu snart ska jag på badet med mamma, ska sola! var flera månader sen jag sola nu.

Happy Monday Morning

Snart ska jag klä på mig och gå till skolan, ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Nu vill jag att dem hära skoldagarna ska gå skit fort, för i helgen kommer det att bli roligt!


några från klassen:







dans

Snart är helgen över. har vart den slappast helgen på länge men skönt att vila från skolan. Igår tittade jag och madde på filmen the strangers. Ni kan ju gissa hur det såg ut, jag hade handen för (ja ni vet hur jag gör) hela filmen ut typ och Madde fick så lov att titta på hela eftersom hon vilja så gärna låna den dära rysaren. Kvällen hann inte bli sen förens madde hann somna, då åkte jag hem.

Idag är det äntligen dans! ska bli så hima kul. Eftersom vi inte har många träningar blir det extra roligt när det är! Sen ska jag hem och dammsuga och städa rummet  sen ska jag läsa lite naturkunskap b hade jag tänkt. Och tillsist gossip girl!
Nu ska jag äta och vakna upp lite.



på byn med natta

Nu ska jag klä på mig sen möta natta som ska uträtta lite. Ikväll åker hon till Stockholm den lilla lyllos! sen kanske jag går vidare hem till madde. Vi hörs!

fredagkväll

skönt att det är Fredag men inte roligt att vara sjuk då.  Var mening att jag skulle med på tranan ikväll men ändrade planer för jag känner mig inge pigg. Har varit klen hela skoldagen idag. Så det blir en lugn fredags kväll för mig.


Hahaha, hittade en gamal bild sen hösten 07 påväg till tranan.

funfunfun

Ja roligt hade vi ju i backen, lr hur ewe? bena vek sig i liften för vi garvade så mycket. haha tack för turerna!

backen

wii! jag och ewe åker till backen.
Fick precis ett sms från annelie som är i täby och hon skrev att hon sitter brevid laila och bagge!coolt
Nu ska vi åka och plocka upp ewe!

skidor gör en glad!

Nu sitter jag här med en semla i handen samtidigt som jag ger pepper småttvis av mandeln och grädden. Väntar på att ewe ska ringa när hon kmr hem och ska säga om hon kan lr ej följa med till backen. Hoppas hoppas hon kan! för nu är det toppen grader.

Sista lektionen idag hade vi oförbrett prov i eng, typ femte gången vi har de nu? om inte mer. Sen idag ska jag träna på mitt tal som vi ska redovisa imorgon. Har varit en hård skoldag! det bästa var att jag fick träffa natta, weii! har inte träffats på jätte länge, för hon är ute på apu.

Igår var jag med jonas, hann inte blogga om det nå. Men eftersom han åker bort i helgen och åker skidor så passade vi på att vara med varann i veckan. Vi bara myste och tog det lugnt:)
Glömde säga att jag har skickat efter från hm också förra veckan. Mamma skulle skicka efter så då passade jag på då också. Det blev en leopard bikini, diadem och ett armband!

för lite att göra



10 första:

Första bästa kompis: Jennifer P

Första bil: har ingen

Första kärlek: säkert någon kille i låg och mellanstadiet

Första husdjur: katten Rutis!

Första semester: Det kmr jag inte ihåg

Första praoplats: Into tror ja, haha.

Första köpta skiva: Aqua kanske?

Första riktiga kärlek: tobias

Första piercing: Örat

Första konsert: Säkert nån Pärsmässa

Nio sista:

Sista Alkoholdycken: vin

Sista bilfärd: Hem från viksjöfors

Sista filmen du såg: the holiday

Sista telefonsamtal: Lina

Sista bubbelbadet: Jättelängesen på Alftas simhall tror jag

Sista spelade cd; I bilen

Sista kyss: Jonas :)

Sista gången du grät: förra veckan när jag såg the green mile, haha

Sista måltiden: ris och korv stroganoff

Åtta har du någonsin?

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej

Blivit tagen av polisen: ja

Blivit kär vid första ögonkastet: Inte kär, men intresserad

Fått ditt hjärta krossat: ja

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nejnej

Krossat någons hjärta: vet inte

Busringt till någon: Haha gjorde man jämt när man var liten

Sju saker du har på dig:

1. trosor

2. bh

3. vitt linne

4. svart tröja

5. jeans

6. strumpor

7. örhängen

Sex saker du gjort idag:

1. skolan

2. fikat

3. varit ute

4. pussats

5. hälsat på maria

6. ätit lunch

Fem favoritsaker:

1. jonas

2. alla underbara vännerna

3. skidor

4. kläder

5. familjen

Fyra personer du kan berätta exakt allt för:

1. Natta

2. Resten får veta väldigt mycket också!:)

3.

4.

Tre val:

Svart eller vitt: svart

Sommar eller vinter: båda!

Fika eller godis: fika



21.35

läsande på elin klings blogg får avsluta min tisdag! godnatt

test

jag skulle prova lägga upp ett klipp här på bloggen, så det fick bli ett på jonas;)




Tisdag

Nyss kommit hem från idrotten, hade handboll.. usch säger jag bara, känns som man bara är ivägen hela tiden. Backen ikväll blir nog inte, för kallt. Däremot ska jag ut och äta med madde.


Hittade en bild på Jonas sen förra vintern. Visst är han fin med känguru tassen?

frisk

Vaknade imorse och mådde bra. Har nog sovit bort förkyldningen. Så det blev skola idag, vi hade bara en lektion idag och den lektionen tittade vi massa klipp på youtube haha och så tittade vi på film. Nu ska jag vänta tills jonas slutar sen får jag träffa han.


the holiday

Tänkte titta på the holiday ikväll som går på trean, passar bra för en sjukling som mig. Längtar även till imorgon så jag får träffa jonas om jag är frisk. Har inte träffat han på flera dagar nu!


du är bäst



sjuk

Nu sitter jag här med pyamas och tofflor och har världens förkyldning. Undra om det är natta som har smittat mig under fredags kvällen? inge backen och dans för mig idag inte. ingen smak på maten eller, värdelöst! hoppas jag blir frisk till skolan imorgon iaf!


RSS 2.0