M-fest


dags att komma hem nu!


snart.är.vi.här:igen






grönt är skönt

  

   

småstadsliv/farväl natta/hudiksvall


Trackback.. efter fartfyllda dagar.

Vi fick välbehövdliga två lediga dagar från skolan, och på onsdags kvällen var jag och natta på plats i biografen och såg småstadsliv två. Den var lika rolig som man hade anat innan, skratt hit och dit och kommentarerna fastnade i hjärnan. blev bara skapligt varmt på slutet och svårt att andas nästan.. efter bion gick vi vidare till bandy för jag skulle få i mig mat eftersom jag var ensam hemma och inte orkade göra någon mat, så jag åt sakta min sallad. sen gick jag och jonas hem medans natta och ewe skulle hem och bränna en film för att titta på senare, vi satt ute och tog det lungt på vårkvällen och spelade lite fotboll. Vid halv tolv cyklade vi alla fyra hem till evelina och tittade på mirror. fy vad himla läskig! höll på skita på mig. som tur hade jag jonas med mig hem annars hade jag inte vågat klivit in i mitt hus.

torsdagen och man kunnde äta frukost ute i solen och dra på sig hur länge som helst och det bästa.. ingen skola. senare mot kvällen åkte jonas hem och natalia plockade upp mig för att åka hem till ewe och ha farvälskväll, haha! nämligen att natta åker till sicilien idag, och jag är inte ett duuuuugg avundsjuk! är nästan precis ett år sen jag var dit faktiskt och bästa utlandsresan jag har varit på! så där kommer du må gott natalia. vi tittade på film och hann inte så mycket mer sedan åkte jag med madde till bollnäs mitt i natten. hemma stukade jag i säng och somnade som en sten..

vaknade som en sten klev upp halv åtta idag, på en fredag!! sedan brassade jag och familjen till hudiksvall för att inhandla lite nyakläder, med mig hem fick jag en vit skön slapp klänning och tänker ha den på avslutningen, ett guld halsband, en randig tröja och en vit tröja. påvägen hem körde jag och som vanligt händer det något jämt när jag kör, vi var på väg till stugan och jag kommer i en hög hastighet när en långbent  ÄLG springer rakt ut i vägen! jag bromsar in och som tur var det några meter fram där älgen sprang, vi glåmade länge på den och den desamma mot oss. vi tröttnade och åkte till stugan, blev inte länge där eller eftersom jag var så kissnödig och vägrar gå på dass typ. nu sitter jag här hemma och ska göra något gott till min mage sen får vi se vad som händer!

vårmys och en stekjonas på vår uteplats


one.by.one


llirg dem neråv edgivnI



kiwi bird

Det blir allt mer plugg och jag blir bara klen av att tänka tanken på allt plugg som ska vara klar före lovet. Efter skolan och efter 80 minuters fotbolls lirande med några kompisar från klassen åkte jag och mamma upp till kygelvallen, gick femman och det var hur skönt som helst. Duggande regn i solen är väl hur härligt som helst? och mer som är härligt är att jag är ensam hemma imorgon, därför att alla åker upp till stugan och sover där. wwweey!! skulle inte vara helt fel att gå på bio imorgon, småstadliv 2.

förövrigt kan ni kalla mig kiwi emma. Jag äter kiwi som aldrig förr, bravobravo! sitter faktiskt och klämmer i mig en nu och lyssnar på U2 - magnificent och milow - ayo.

söndags party!

ååh alla dessa söndags kvällar med bra program och bara på kanal fem whole time. oth, gossip girl, wipe out och söndags party med filip och fredrik. och nu är det läggdags för mig, skola imorgon och det är bara att kempe!

nattinatti

en tur med cykeln

jag och annelie tog en cykeltur innan maten och innan hon åker snart. Nu sitter vi ute i solen och gäser, också har vi plockat fram badminton och körde första gången i år.

 

en mycket trevlig helg!

Halå där!

har just inte haft någon tid till att blogga tidigare som vanligt på helgerna. I Fredags var hela syskonskaran hemma som sagt men idag åker dem tillbaks till Stockholm. Vi gjorde iordning lite god mat, grillade kycklingfile och quinoasallad. Jonas kom lagomt till maten och vi började äta alla sju. Maten var verkligen super! Kanske den bästa jag ätit, mums! Lite senare var vi hemma och myste allihopa, men sen tog jag och jonas cykeltur på byn och köpte glass och satte oss i parken. Å shit vad kallt det är på kvällarna nu alltså, svinkallt! Så vi tog vår bike, cyklade hemåt och in till värmen.

lördagen och vi hade sovit bort lunch timmarna. Följde med bror till kygelvallen och gick en runda där, på kvällsidan åkte jonas hem och jag umgick med natalia. Myste vid tvn och cyklade. Sen när jag skulle hem var det såklart svinkallt igen, och  natta kan ju beskriva min fina varma klädstil då. Det belv skapligt tajt med min tjocka tröja och skinnjackan var som korvade på armarna, stel som en pinne. Idag vaknade jag av ett strålande väder, uuuuuuunderbaaart! Vad jag och mamma insåg var det bara att ta bilen och dra upp till kygelvallen och jag tog en joggingtur. Nu sitter jag här väntar på mat och ska sätta mig ute i solen med annelie och maria.

Ett snabbt inlägg fick det bli. och två bilder på bästa syskonen och maria som jag inte har något kort på.




snart är syskonskaran hemma!

laddar upp en härlig bild på fredrik och hästen.

Låt mig få skratta!



onsdag

Skriver ett kort och snabbt inlägg innan madde kommer och plockar upp mig.

Idag fick jag sovmorgon och passade då på att äta en bra frukost och det fick bli gröt, två kiwi, kokt ägg och ett glas mjölk. När jag kom till skolan fick jag reda på att jag hade bara en lektion idag, skönt! efter massvis med pannkakor på maten gick jag hem och tittade i postlådan och hade fått hem veckorevyn. Läste tidigare på kenzas blogg att man kunnde få hem VR gratis, så jag fyllde i en lista och ja nu har jag den gratis hemma! så jag myste ner mig i soffan och läste den och tittade i nya hm katalogen. Sen har jag gjort klar ett arbete i eng, very good emma! Men nu måste jag kila för vi ska till bollnäs.

tummen upp för tennis!

Det blev tennis i solskenet, och det var inte sista gången jag spelade det! kan jag lova



Torsdag - Söndag

Fullrulle i helgen var det rätta ordet, så har inte haft tid till att blogga eller att sitta vid datorn alls! Sov hemma hos natalia från torsdags enda tills igår och nu kan jag säga att jag är helt slut efter dem här fullspäckade dagarna!

I Fredags klev vi upp redan klockan sex för att åka till Borlänge med min natur och nattas klass. Efter den krokiga vägen var vi framme på museeumet där vi skulle titta på en film om galaxer. Filmen var inget vidare tyckte jag, därefter gick vi och provade massa konstiga och roliga saker på museeumet. Det var en riktig höjdare, haha! Sen fick vi avsluta vårt roliga och färdades till Rättvik för att titta på fosiler! Ja vi var som sagt myror på ett berg och letade efter gamla fosiler, såklart hittade vi massvis! Endel klättrade och letade så mycket att dem skrapa upp benet som te.x. natalia. Efter Rättvik for vi hem. Hem direkt och göra sig klar inför kvällen, grillfest! Vi blev några tjejer och grillade hemma hos natta och hade det mys ute på altan. Solen hade vi inte med oss med regnet dög för det blev mysigt under altantaket. En supertrevlig kväll helt enkelt!




Lördag och jag, natta och ewe vaknade av en störande väckarklocka. Vi steg upp ur varma rummet där alla tre delat på en säng! Vi gjorde oss klar och sen bar det iväg till Gävle, natta var död på vägen dit och hem, medans jag och ewe var rastlösa och bara jollade oss i bilen. I Gävle blev ewe sminkad på make up store och jag inhandlade en mcjacka, vit tunika och ett par guldiga örhängen. Vi åkte vidare till Valbo för ewes föräldrar skulle uträtta lite saker där, och sen vidare till Sanviken där vi träffade världens största hund alltså! Nåväl.. Vi kom hem vid åtta på kvällen och vi tittade på robinson hemma hos natta, natta var fortfarande trött och somnade. Film fick det bli efter robinson och därefter åkte ewe hem och tur var det väl det för henne. För på Söndags natten somnade jag och natta gott, kanske jag lite för väl djupt och började snarka hela natten!! jag som aldrig har snarkat! Hon slog mig med kudden och allt. Jag svarade med en röst att jag var förkyld och att det var därför jag snarkade och fortsatte snarka djupt. Jag snarkade så högt att inte natalia inte kunde sova. Väldigt ovanligt för mig. Och ja jag sa att vi sov djupt, vi vaknade kring halv två på söndagen!! Vi trodde inte våra ögon. Jag har faktiskt aldrig sovit så länge. Men efter en sådan helg blir det väl antagligen så. Men kul har jag då allt haft! hoppas ni också har haft det?



178


beautiful.bag


asos.com

sicilien

naxos ta mig tillbaks!




 

regn regn regn..

Regnet bara öser ner.. Här sitter jag med joggingbyxor och jacka på, sitter verkligen och taggar tills regnet har slutat. Precis när jag skulle ut så såg jag ett jätte stort svaaart måln och en minut senare började det spöregna. Nu får det ge sig!, men jag hörde att det skulle bli fint väder imorgon? får hålla tummarna för det. Förövrigt idag stod jag och emma brindholm i kiosken, slapp och seg dag. Men var faktiskt kul att stå där idag! slapp iaf lektionerna. När jag kom hem från skolan luktade det curry i hela huset och pappa stod och gjorde god mat, så nu har jag precis fått i mig kyckling och massa wookade grönsaker och en currysås som vi blandar det med kokosmjölk. mums! Efter min joggingrunda ska jag göra en smoothie och sätta mig framför tvn, great!

nu har jag varit duktig!

Tisdag och innebär drygaste skoldagen. Matteprovet gick väl som vanligt, bra och sådär. När jag kom hem satte jag igång direkt och började plugga och nu har jag gjort klart tre arbeten!! efter dem två första gick jag och maria ute och gick. När vi skulle hem började det hagla som bara den så hem kom vi då fortare med rusande ben. Dem gjorde ont när man fick haglet på sig i ansiktet, så jag sprang och hade ett kikhål mellan fingrarna, haha! borde sett fint ut. När jag kom hem duschade jag och satt igång med eng, och nu sitter jag här klar och nöjd som bara den! väntar bara på att jonas ska ringa eftersom jag råka ringa och störa han mitt i maten.

Nu ska jag se om det är nånting bra på tvn. Sedan kommer jag somna med ett smile på läpparna!

sitter på skolan

Sitter nu vid datorerna på skolan och väntar på ett förnedrans matteprov!! Dags att börja be till Gud nu.


my new life

Idag är det Måndag och det inbär att familjen Vest börjar med en ny kost här hemma i två veckor, haha! önska oss lycka till. Det är nämligen att syster Annelie ska testa oss och se efter hur vi kommer att må efter dem här två veckorna. Ska bli intressant. Så i helgen kastade vi bort allt onyttigt och köpte in nyttigare saker. I morse började jag med att äta en naturell yoguhrt och solroskärnor i och en avocado till. Vanlig skol lunch sen. När jag kom hem åt vi nötfärs biffar med linfrön i och massa annat nyttigt, och till det bulgur och broccoli. Dessvärre får vi inte äta något mjukt bröd eller hårdbröd till. Mjuktbröd kommer jag att sakna som tusan. Menmen, ikväll åkte jag och mamma köpte en ny grön mixer! Nu har vi precis testat den och gjort lite goda smoothies. Det sitter finfint!

Förövrigt längtar jag några dagar framåt och mot helgen, för då ska jag och natta bli systrar för några dagar. haha! Nämligen att hon är ensam hemma ett bra tag och då vill hon att jag ska vara där. Kul ska vi då allt ha! Ska försöka stöka bort så mycket plugg nu innan dess och vara fri som en fågel sen! Bäst att jag sätter igång med på engång nu, bye!

favorit


Rättvik

Morgonen blev tidig. Jag och Jonas klev upp i tid för han skulle åka bort idag och åka skidor över helgen och jag skulle följa med till rättviksmarknaden med pappa, och madde följde också med. Övningskörde hela vägen och det var vaaaaaarmt i bilen. Vi blev inte länge på marknaden, åt ute i solen också. När jag skulle köra hem skulle vi stanna på ett fik, och jag skulle fickparkera, tro det eller ej så körde jag rakt in i trotoarkanten och pang sa det och alla tittade som satt och fikade ute brevid!! Jag ville bara sjunka ner i sätet. Men tog modet och gick ut, och där satt de och flinade. Pinsamt! Vi satt inne och fikade sen. Haha lite kul!

Ikväll får vi se vad som händer, kanske tar en joggingtur också. Måste ju inviga mina nya joggingbyxor nått tag också! Justde, måste även åka till martin och hämta mina solglajjor som jag glömde där igår. Nu ska jag ta en glass och njuta av livet!

Valborg

Efter skolan gick jag och malin på byn en sväng och uträttade lite saker. Vid tre tiden kom madde och natta och plockade upp mig för att åka hem till ewe för att fixa frillan till kvällen. Ja det tog ett bra tag innan alla fyra var klara. Sen var det bara hem fort och göra sig i ordning, men såklart hann vi det. Hoppade på bussen och färdades till Alfta för att grilla hemma hos Malin G med ett skönt gäng människor. Kändes som en sommarkväll, med sol hela kvällen och grillad mat!

Efter nöjet där åkte vi vidare till martin i knåda. Träffade lite trevligt folk där också. Efter att ha vart där någon timme tjockade vi in oss i linus bil några stycken och åkte vidare till Edsbyn. Lämnade av lite folk på byn och jag hoppade av och mötte upp en frysande Jonas. Kvällen drog sig mot sitt slut så jag och Jonas gick hem och myste ist!

fin kväll, tack!


£


RSS 2.0