grr






 och en jeans jacka till sommaren skulle inte lr sitta fel

pokerfest

snaaaark.
har precis kommit hem från lina. vi var ungefär elva pers som spelade poker, men jag var inte med och spelade för jag har ingen tålamod och sitta flera timmar och spela. plus att de kör med pengar, eller ja det var inge mycket pengar men.. Det var iaf rolig och trevlig kväll! längesen man träffa alla.

Tänkte även följa med några till Gävle imorgon, men jag har lovat mig själv att spara pengarna till Stockholm, fast det kanske blir om en månad om inte två månader, och det kommer jag inte kunna hålla asså! ska iaf dit och bo hos syster och hon sa att vi kanske kunde gå på någon konsert eller så kunna hon fixa billiga hockeybiljetter, det skulle sitta fint!

Nepp nu ska jag tvätta bort sminket och sova. godnatt


Grattis syster 28år idag!

äntligen fredag!

skulle kliva upp extra tidigt i morse för att skriva ihop stolpar till talet, men visst.. så tidigt som jag skulle kliva upp blev en timme senare. Men till skolan hann ja, och vi började direkt med vår svåra redovisning men det gick skitbra och jag är nöjd! Nu känner jag mig fri, inga läxor i helgen! andra lektionen jobbade vi på bra också, och tredje började vi på nytt om alkohol och droger. Kommer bli kul att jobba om det. Nej inge mer snack om skolan nu, för nu är det heelg!

Ikväll blir det pokerfest hemma hos Lina!

Nu har jag lagt in lite bilder från mobilen, det funkade äntligen.

Såhär snygg är vi i skolan










Och så lite höstbilder





avslutar med en fin bild på mig och ewe när vi var i backen igår.

lyckad dag

Min torsdag har vart både roliga och tråkiga saker. De tråkiga var allt hårt pluggande inför redovisningen imorgon. Och på  maten serverades spagetti och köttfärssås och när jag skulle ta ketchup låsnade hela saken som man höll i, så det bara rann ut ketchup ner för hela min hand, uusch haha. Sen fick mat tanten komma och hjälpa mig. Efter skolan åkte jag hem och skrev halv klart på talet. Sen kom ewe och hämtade upp mig och vi drog till backen, skit kul var det! Vi kände att vi ville ha lite omväxling så vi bytte, hon till skidor och jag på hennes snowboard. Benen darra ju inte lite eller. Men det gick jätte bra. Nu blev jag sugen på att åka mer bräda. Ewe fick dess nog utav skidor. Träffade annat trevligt folk där också som vanligt. När jag kom hem skrev jag klart på talet och nu har jag precis duschat och ska till för sängen. Ska ställa klockan på extra tidigt imorgon så jag hinner träna på talet så jag kan det utantill. wish me good luck!

nattinatt

O

hello my ladies and edelman!

En skön avslappnad onsdag. De två lektionerna jag hade idag rusade iväg och skönt var väl det. Vid lunch slutade vi och jag och jennifer pluggade lite på vårat tal som vi ska redovisa på fredag. Men kan säga att det inte blev så mycket till att plugga. Sen gick jag, lina och jenni till cafecentrum, och ja vi satt där i två timmar kanske, haha. Nyss tittat klart på top model och hade tänkt sitta vid datan innan det blir sängen. Och jag kan inte lägga in bilder från mobilen heller, störda data!

Imorgon kommer att bli en rolig dag för då blir det backen,wii!


sommarbild från 08

nyvaken emma

God morgon!

Igår blev det ingen dans, börjar med tisdags dansen i februari. Tur att andrea sa det igår, annars hade jag kommit dit helt i onödan. Så det fick bli backen ist..

Ska klä på mig nu och sen gå till skolan. Har bara två lektioner idag så slutar jag vid lunch, skönt!

skolan avklarad

tröttast! har haft många lektioner idag, hade även skriskor på idrotten nyss och jag kan ju säga att det gick skit! Snart ska jag äta så fort pappa är klar med maten sen ska jag övningsköra till viksjöfors för att ha dans. Tråkigt nog så missar jag backen då, var inte i backen nå i helgen eller. Men på Torsdag hade jag tänkt åka.

Har hört att det går rykten om att vi ska spela poker hemma hos mig på fredag. Kommer bli en bra helg eftersom jag är ensam hemma hela helgen. Kommer att sakna jonas som en tok bara! han ska nämligen åka till fjällen.

Nu ropar pappa att maten är klar, bäst att resa sig! hörs mera senare


söndag / måndag

Så var det måndag igen lika fort.. Men den hära dagen har varit bra, men lite stressig. Först blev det skola till ungefärt halv fyra. Sen var jag med Jonas en liten sväng och efter det följde jag med syster till Bollnäs en snabbis, jag handlade en vanlig vit t-shirt som är bra att ha i garderoben och att den passar till allt. När jag kom hem vid en sju åkte jag till pelles för att sällskapa malin och jennifer som jobbade, mysigt. Och nu är jag hemma och ska se på bonde söker fru - gifter sig! Måste även leta fram mina dammiga skridskor för vi ska åka imorgon på idrotten..

Igår hann jag inte blogga, men dansen började då iaf, riktigt roligt att komma igång igen efter ett sånnt långt uppehåll. Vi har nu fått Kristin tbx, och jag tror den hära dansen kommer bli cool! och det märks att de tar oss till allt svårare danser nu. Efter dansen gick jag till Jonas, tittade på en film som var skit rolig haha! kommer inte ihåg vad den heter. Nepp! nu missar jag snart programet! puss

L.

victorias secret show gick i repris, så jag tittade en andra gång. snart blir jag bjuden hem till madde på kladdkaka, mums!

lördag

vad ska man göra?

Fredagskväll

Snart ska jag möta madde och kanske natta om hon mår bra. Sen ska vi ut och äta! mmm

Får höras mer senare ikväll, så får ni höra vad vi gjorde av restean av kvällen. Och självklart ska vi inte missa let's dance!

Fredag morgon

Nu sitter jag på skolan, sov över i morse och missade svenskan..typiskt. Inte hann jag äta någon frukost heller. Så nu sitter jag och glor på klockan och väntar på att den ska bli 11.55 då blir det gröt!

Sen blir det helg! wihoo. Nu ska jag vara lite mer aktiv, hejs!


backen

Oavnligt roligt idag i backen! synd att tiden bara rusar iväg när man har kul. Bra före men lite dimmit bara. Precis duschat och ska hoppa i säng tidigt ikväll!

nattinatt

ett snäpp närmare helgen

Efter en lång skoldag är det skönt att komma hem och man är själv hemma, precis vad jag är nu. Här hemma är det drama som pågår nästan hela tiden. Nu är iaf pappa på motorcykel vecka i Stockholm, och ikväll kommer fredrik hem, roligt! Har fått de mesta läxor bortstökade, great! Så nu känner jag mig nästan fri, och ikväll ska jag till backen på fyrmänningen linnea.

Imorgon är det Fredag och natta och jag har planer! det blir skojj. På lördag är jag ensam hemma, och då blire jonas!
puss hejs




My perfect life

Slapp skoldag idag, började halv tio och slutade vid lunch sen gick jag hem och pluggade eng. Kanske jonas kommer hit en sväng efter skolan. Annars idag har jag inget för mig vad jag vet än. Iaf senare ska jag klicka hem ett par skor från hm. Åå sen ska mamma och jag få reda på om kläningen som jag skickade tbx från style by stars har kommit fram, har blivit nå krångel. Annars måste jag betala över 500kr utan en kläning! och just nu är det sjukt roligt att titta på my perfect life med victoria silvstedt.


lucia avslutning

Så hade vi sista lucia träffen. Åt god tacos på pingst med alla tjejer och lions, fick även korten från elvens och får grupp kort senare som vi får hämta upp själva på Into. Jag är nöjd med att jag gick med på Edsbyns lucia för det har varit roliga dagar och jag har fått träffa massa mysiga människor! Jag som vägra gå med på det när mamma hade skickat in mig och jag inte visste om det, men nu är jag glad för att hon gjorde det.  Tack!


money honey


Happy Monday Morning

Så var det Måndag igen..Dagarna bara rusar iväg. Den hära gången är jag iaf ute i god tid! Har tagit det alldeles lugnt på morgonsidan. Ätit god hemmagjord musli och även hinner jag sitta vid datan. Ska gå i tid med så jag inte behöver springa till skolan, ska bli skönt! Börjar 09.55

Helgen

Nu ska jag berätta lite över helgen, har inte haft tid till att blogga så det gör jag nu. I Fredags kom Jonas hit och vi var bara hemma och myste och tittade på let's dance. På Lördagen när vi hade vaknat upp gjorde vi i ordning oss för att tillbringa dagen i backen. Sen följde Jonas med hem och han åkte på fest och jag till madde och umgicks med några där. När jag höll på nästan somna hos madde ringde jonas och sa att han var hemma hos mig, så då åkte jag hem och vi gick och la oss. När vi vaknade åkte vi till.. ja de kan ni ju gissa;)

Och nu är jag jätte trött! Det blir sängen tidigt ikväll. Imorgon ska jag även på lucia avslutning, det kommer blir roligt! Mer får ni höra imorgon.

tack för helgen<3

07

 

 

 

ändrade planer

Linnea tjatade så mycket tills jag sa ja. Så det blev backen endå, i en timme. Nu längtar jag ner till en varm skön säng!

Inställd

Jonas ringde precis och sa att halva backen är öppen och en lift. PISS....

skoldag

Vanlig dag. Först skola hade sovmorgon och sov till och med över, så typiskt mig. Som tur var så började vi med att se på sandor slash ida i nästan två timmar sådär fick jag vila efter mitt lopp till skolan. Slutade vid tre och nu ska jag göra mig klar till backen, jag och linnea ska åka. Hoppas det bara är öppet för i Tisdags var det stängt på grund utav värmen, om det skulle hända något med liften så skulle inte skotrarna ta sig upp.. Men nu har det ju kommit lite snö igår!

Puss



old picture

             
   



Bollnäs / fest / backen

Jag har inte hunnit blogga de senaste dagarna. Men ni ska få höra lite av min Lördagskväll och över idag. Jag och familjen for till Bollnäs på lördags dagen. Vi gick lite på stan, jag hade inte planerat för att köpa nå för nu ska jag bli en spargris. Köpte bara ett lim till lösögonfransar. Sen åkte vi till lilla K, å vilken god buffe det var där. Sen åkte vi hemåt och jag gjorde mig klar för fest. Jag följde nämligen med Jonas på klassfest. Han kom och hämtade mig sen gick vi vidare hem till Camilla. Lite senare festade vi hos Anna, där hölls massa spel igång. Senare gick jag och jonas hem och för att sova. Jag var skit trött, och forfarande trött. När vi vaknade var vi helt döda typ, haha. Och båda vaknade med täpta näsor.

Idag efter den lugna frukosten och den hastiga klä på sig tiden åkte vi till backen. Vid fyra då jag kom hem från backen gick jag till tvn och somnade som en stock. Sov enda till nio, men jag kommer inte ha några problem med att somna om nu igen, för jag är så himla trött än.

Helgen har gått jätte fort och imorgon är det skola igen. Godnatt!

fredag

Å, vilken film.

Let's dance och nattbio

Tröttaste dagen. Skolan var jag inte alls flytig. Men blev glad när jag såg natta som hade klippt håret, och det kom som en chock! skit fint blev det, passade bra i kort! Sen efter skolan kom en glad Lina och frågade om jag villa följa med på cafe centrum och fika, och det tackade jag ju såklart inte nej till. Där satt vi ett tag innan vi höll på somna. Sen gick vi hemåt och jag tog en tupplur ända till nu. Behövdes. För nu är jag allt laddad för let's dance och nattbio, ska på twilight med lina och uddi. Hoppas jag inte blir besviken på filmen för jag har läst boken. Och roligt att se blondinbella och magnus S att dansa!

Imorgon blir det Bollnäs.
Nu ska jag äta och sen göra mig klar, hejs!


Dagisåldern, jag och Lina.

skola / backen

Första skoldagen avklarad. Vi började såklart på den drygaste dagen av dem alla nästan. Med långa lektioner. Hade jätte svårt att komma upp ur sängen i morse fast jag även hade sovmorgon till halv tio. Så får se hur hur det blir imorgon bitti, då börjar jag vanlig tid. Men eftersom det är fredag då så borde det vara inga problem!

Strax efter skolan åkte jag och linnea kuhles till backen. Tiden gick lite väl fort på dem dära tre timmarna, med så blir det när man har roligt. Fick även veta av henne att vi var fyrmänningar. Det hade jag ingen aning om, haha!

Snart blir det sängen för att få sova länge för imorgon är det Fredag!!

lovely day

Längdskidorna gick som det gick. Jag, Jonas och hunden bella åkte ner mot sjön på våra skidor. Jag gjorde två vurpor och sista vurpan fick Jonas hjälpa mig upp och jag fick gå sista biten till sjön, haha! Men på sjön flöt det på riktigt bra. Så natta, passa dig! Sen gick vi in och tände ljusen och drack varm oboy. Mmm!

 Imorgon är det skola, tummen ner.. Bara att jobba på nu fram till nästa lov.
Mitt jullov har varit riktigt bra, mysiga hemmakvällar, festa, backen. Hoppas erat har varit toppen!


längdskidor

Hej allihopa! Hunnit med lite saker på morgonsidan. Har varit till banken och fixat kortet sen gick pappa och jag upp till café centrum och fikade. Nu ska jag äta sen ska jag äntligen få träffa jonas. Vi ska åka längskidor i viksjöfors. Haha undra hur det kommer att gå för mig, har inte åkt det sen jag var 9år kanske. Och ni! nu har jag fyllt på mobilen, nu kan jag svara på alla sms. Kunde inte lägga in bilderna från gårdagen idag lr.

Nu måste jag kila. Senare får ni höra hur det gick med längdskidsfärden!


backen / bandy

Vilken härlig dag!
Vaknade vid tio och då var det äta frukost och på med täckbyxor och allt sen hämta ewe och tillsist backen. Första åket i backen för henne i år. Hade jätte kul och trevligt! Vid halv fyra åkte vi hem och snabbt på med andra kläder och åkte sedan ner till ön för att se Edsbyn mot Bollnäs, och jo det blev 8-2 till byn såklart. Roligt var det på bandy faktiskt. Jag som typ aldrig brukar gå. Men mina underbara vänner går ju inte att motstå! Tråkigt var att jag inte hann träffa jonas idag, han kmr hem så sent från åre ikväll. Så får hoppas på att träffa han imorgon!

Knäppte även bilder idag, fast sitter på den störda datan och går inte att lägga in dem. Ni kanske får se bilderna imorgon.

God morgon Måndag!

God morgon!

Det börjar dra ihop sig till slutet av lovet och syskonen åker tillbaka. Idag kommer Fredrik och Rebecka hit och äter innan dem drar vidare till Stockholm och Valdemarsvik. Sen ska jag till banken och fixa mitt kort, eftersom jag hade glömt bort min kod och tröck tre gånger, haha. Sen ska jag försöka få med mamma att åka till Bollnäs så jag kan köra dit och jag kan hjälpa hon att hitta någon fin klänning.

Saknar dig




Lördag

Kvällen såg ungefärt ut så här typ. Mat hemma hos natta sen vidare på film. Natta valde film. det säger väl allt?


11:11

God morgon!

Nyss vaknat upp med ett lugn här hemma. Ensam hemma hela dagen, skönt! Senare ikväll har jag blivit bjuden hem till natta för att laga sallad, mm! sen kanske det bär iväg någonstans lr så blir det en lugn kväll.

Igår var det Fredag och jag åkte och träffade jonas efter typ hundra år känns det som. Han hann bara vara hemma en dag för idag åker han till Åre. Haha och mitt ben var helt störd igår, när vi satt och tittade på film med hans familj hörde jag hur det ringde på min mobil ute i hallen, och jag reste mig upp för att hämta den. Då plöstligt mitt ben hade somnat och jag hoppade jätte konstigt och sen plask ner på golvet, hahaha! det blev ett garv där iaf.

Sen kom pappa och hämtade mig. Då åkte jag hem till evelina och där underhölls det av Björn Gustavsson.


I sommras på stormässan.

Gott nytt år!

Nyårsafton blev riktigt bra. Började hemma hos natalia med nyårs mat som ewe hade gjort hemma, mmm super gott! vi var sex st som åt sen kom det lite fler folk senare. När vi började bli varm i kroppen och runda om fötterna började vi traska mot norraskolan där de hade hyrt lokalen och hade fest. Det var just ingen höjdare där tyckte jag då. Men innan tolv slaget halv sprang vi till st. olov för att se fyrverkerier, och vi kom alldeles i tid! tjusigt var det. Saknade jonas där bara, som var i Leksand. Efter fyrverkerierna och allt hälsande på folk på st. olov gick vi vidare till natta för efterfest.

Tack för en trevlig kväll. <3

















RSS 2.0