morgonpigg


åh sömntutan ligger fortfarande och sover. jag är morgonpigg med klarvakna ögon! vad ska jag göra? nåväl idag ska jag dra med natalia upp till stugan och äta med släkten, sen senare är vi hemma igen och får se vad vi hittar på då. näe nu ska jag mysa ner mig i sängen med min sömntuta!

är med älsklingen


nu sitter jag här och gäspar, är sjukt trött. jag och jonas har precis tittat på en lång film och han sitter fortfarande bänkad framför tvn. men nu ska jag dra ut han på en promenad!

for you


'allå 'allå


ledig dag


idag har jag varit ledig, så jag passade på och följde med mamma till bollnäs och handlade saker. vi köpte två nya solstolar, och ett parasoll till min balkong, en idrotts t-shirt och en kepa! ja en ring också. nu tänkte jag ringa natalia och höra om hon vill komma hit och äta efter hon har jobbat, puss!

Mobilinlägg

Jahapp, då är vi fast i bollnäs. Ett tjejgäng och en bil det säger väl allt? Glömde lyset på och ja nu är det slut på batteri. Frågan är hur länge vi får vänta...

Mobilinlägg

Halå halå! Nu sitter jag i bilen på väg till grillnatta i bollnäs. Ewe sitter och kör och natta sitter snällt där bak. Allt går fin fint fastän ewe kör mammas bil.. Annars har jag stått i och jobbat idag uppe i stugan, målat. Håller på gör rum där med 50-tals stil och tik. Så nu är jag helt slut.. Nu väntas bara konsert och mat! Är super hungrig. Hejdå

persmässan

dag ett



dag två



jag har haft en jätte trevlig helg, tackar och bockar till allihopa!
fredagen startade vi hemma hos natta. nåväl var jag inte på hugget, tråkigt. men det var endå kul att få träffa alla. runda om fötterna rullade vi in på persmässan, ölade och dansade. och juste pankakor ingick också såklart.

lördagen lika med bäst. vi började hemma hos zammi och jag var verkligen på hugget denna gång. gick till persmässan och röjde till kevin, haha! och spelade upp pengarna på chokladhjulet, tyvärr blev det inget pris fastän halva kön höll tummarna för mig, dock räckte det inte ända fram. blev flera timmar inne i öltältet med dricka och kålsoppa. innan kvällen drog sig mot sitt slut måsta jag väl ändå dansa på discot! och ja där röjde vi med gamla moves, inte sant? haha. efterfest hemma hos zammi sen, och jag var död. jonas och jag gick med snabba steg hem och sedan stupade vi i säng!

god morgon söndag



idag var det nog inte många som var lika duktiga som mig och jonas i morse, för vi klev upp i tid. efter vi hade ätit frukost begav vi oss ut med cyklarna på morgonkvisten, skönt att komma ut och få en nypa frisk luft. vi cyklade faktiskt tillbaks till persmässan och letade efter jonas byxor! och vi hittade dem, städarna hade tagit väl hand om dem, tack å lov sa jonas. hemma åt vi grillat och strax därefter åkte vi hem till älski och åt tårta med hans familj. senare mot kvällen var jag hemma, och nu sitter jag här. stendöd.. jag lovar att snart om några minuter sover jag i sängen, för länge till tänker jag inte vara uppe. så godnatt med er så skriver jag mer imorgon!


bästa helgen på länge

cheers!


ensam hemma, jippi




haha så här lycklig är jag över att få vara ensam hemma! sega mig upp ur sängen i morse, och jag börjar verkligen få tag i tiderna lite nu, ställer klockan på tio och så. gick ut med vovven, tillochmed joggade vi. sedan doppade jag han i ån, så nu är han trött och jag hoppas att han inte gnäller på länge. nu ska jag äta frukost! hejs

Mobil inlägg

Cha cha, nu sitter jag hemma hos natta och väntar på segnatta. Nu gör jag mitt första mobilblogg inlägg. Snart ska vi åka och äta sen ner till parken där det är en liten festival! Puss

Im in Miami beach


vaknade av en underbar sol som trängde sig igenom persiennerna, klev upp i tid och satte mig ute på balkongen. njöt av min halva frukost för sedan packade jag ihop badkläder, evelina plockade upp mig och vi åkte till grängen. okej, det var is i vattnet och solen är inte lika het som tidigare, hösten påväg?

nåväl nu är jag hemma med soltorkade läppar typ. ska göra mig iorning för sen ska jag ner till parken, party, mys, musik!?


20e



igår kväll var vi ett tjejgäng och myste i alfta hemma hos andrea. snackade skit och tittade på en jätte äcklig film! idag är jag ensam hemma och jag ska vila öronen och bara njuta, haha! vänta tills tiden ticktackar bort regnet... men visst det är mysigt med regn också, en anledning till att vara inomhus och inte göra ett dugg.

fredag/lördag



fika på kägeholmen i fredags med min underbara pojkvän!



senare på fredags kvällen åkte jag, natta och ewe upp till ewes stuga. åt kräftor och grillade! spelade yatzy och inga konstigheter om vem som vann;) sov där till lördagen, under natten babblade jag och natalia i sömnen som ewe hade vaknats ut av. jag reste mig upp i sängen och sa i sömnen att jag måste gå och kissa och natta låg för mig så jag kom ingen vart, och då sa hon nej, men då sa jag men jag måste då beslöt hon sig "nej jobbigt då". jag lade mig ner igen och somnade sen var det inget mer med det. på morgonen drog vi ut med båten och njöt av solen, gjorde även ett dopp i det kalla. underbart att vara i ewes stuga!

fullfart


halå flickor och pojkar! förlåt för en dålig uppdatering, men nu får ni höra varför jag just inte suttit vid datan.

i tisdags natt åkte vi upp till backas stuga i nyasen, bastade och badade. och därefter somnade jag sex på morgonen. sen klev jag upp vid en elva och vi åkte till ewes stuga i mållången, sol och bad! mmm. och på kvällen ja vad gjorde vi då? jag kommer inte ihåg, men jag kom iaf i säng tidigare. sen ringde jonas och väckte mig igår och han var pigg och glad eftersom vi skulle på harry potter på kvällen! så ramlade vi in på röda kvarn med ett trevligt sällskap brevid oss julia och lukas. jag fattade ingenting av bion! jag satt med mitt bra tålamod och väntade till den skulle bli slut, bara för att få gå ut och andas! höll på dö där inne nästan. därefter gick jag och jonas hem till mig, myste och var trötta å tillslut somnade vi. idag plockade ewe och natta upp mig så åkte vi upp till frostkilen, bränns lite ansikte faktiskt! och snart kommer min älskling hit igen en liten sväng innan han åker till leksand några dagar. byebye!



båtur i nyasen

evelina i mållången

slitna tjejer på söndagsmorgonen


håkan, åska och regn


det blev så att natta och jag slocknade här hemma och vi somnade sent eller jag framåt morgonen, blev stressad när jag hörde nattas djupa andetag och jag var alldeles för sprallig för inta sömn. och vaknade allt för tidigt enligt mig eftersom jag har vänt på dygnen totalt. åkte på pelles och åt mat, orkar inte göra någon mat idag så det fick bli där.

vad gör jag nu? just nu har jag håkan på volymen, fönstret halvt öppet och i bakgrunden hör jag hur det mullrar och regnet bara öser ner samtidigt hör jag barnen ute på gatan skriker av lek. men nu ska jag göra mig klar sen ska jag träffa natalia, byebye!

13e

nu ska jag träffa hon!


snart är mina flickor hemma!


jag har blivit erbjuden att jobba med lite saker i stugan av pappa, så igår var jag där uppe och jobbade. inte nå konstigt att han erbjöd mig det här haha, jag är i skogen och klipper bort gammal taggtråd som har funnits flera år och lagts sig nu på marken, som är farligt för djuren. så jag får dra upp den dära taggtråden bland mossa och allt.. står på ojämn mark och trillar lite hit och dit, står i spöregn och myggen är i farten och dessutom tittar jag bakåt lite då och då så jag inte träffar på någon björn. oooch allt går sååå sakta.  men jag gör en god gärning för djuren. å pengar är ju inte dumt! så nu vet ni hur jag hade det igår.

idag är det en någorlunda bra dag! jag ensam hemma och är det till imorgon kväll. OCH ewe och natta kommer hem idag!! tänk att vi har vart ifrån varann en månad. dom har precis landat i svergie medelade natta, så ikväll ska jag träffa min gulleplutt.

längtar!

måndag och lördag, något att se framemot!


på måndag smäller det!

på lördag smäller det p&l brudar!

och efter denna helg sitter elin och säger att det är p-mässan helgen efter. va!? redan? betyder det inte att lovet snart är slut då?..

tillbaka längtan!


11e


cyklat ulungen runt..


idag sov jag ända till tre!! rekord för mig antar jag. blev helt chokad när jag tittade på klockan och insåg vad den var. sov bort hela dagen så jag och syster hoppade på cyklarna ganska direkt efter jag vaknat och cyklade ulungen runt, vi hade motvind hela tiden.. lite jobbigt var det, men cyklning är sommrigt och härligt!

nu ska jag hoppa in i duschen och se vart kvällen leder!

11



godnatt!

två mysiga dagar!


23.50 och jag har precis vaknat, det blir inga problem att somna i natt för jag är fortfarande trött. jag åkte hem till jonas igår kväll, myste med två skräck filmer som passade bra under regn vädret. sov där och har vart där hela dagen och kvällen idag, vi har varit riktigt slöa hela dagen, blir man så pga av vädret tro? men mysigt har det varit! när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade som en stock på engång! nu sitter jag här vaken, inge leksand sommarland imorgon eller.. jenna skrev att det blir för kallt och man vill ju inte springa runt och hacka tänder. så det blir någon dag när det blir lite varmare kanske någon dag i veckan som kommer. så då är frågan, vad ska jag göra imorgon?
 

smultron är sommar


nu tar jag och jenna moppen ut mitt i natten och letar efter smultron, riktigt sommrigt!


släpar fram cykeln


nu blir det ulungen runt med cykel, tjing!


en trött emma


nu tänker jag rulla igång en film här på fredriks laptop och förmodligen somna till den.
good night


anna thernheim

 
mysigkväll i freluga och en sjungande anna. där sitter man med filt och picknick ute på trädgården, jätte trevligt och var värt vart ända öre;)


björnkväll


björn rosenström


vilken kväll det var igår, och jag menar att det var skit kul! hoppade å skrek på björns uppträdande och dansade sedan för fulla muggar. träffade jätte många trevliga människor och hade det allmänt skoj.

och idag vaknade jag två, det är jätte ovanligt för mig. har nyss ätit frukost och nu ska jag göra mig redo för nästa konsert på anna thernheim. ska åka redan klockan fem, senare kommer jag lägga in några bilder från gårdagens. men nu måste jag skynda mig!


livet är en fest


jag har varit frånvarande och tråkig på bloggen. men jag har faktiskt tagit vara på solen och badat lite här och där, jag och jonas gjorde nattdopp i onsdagsnatt och det var SKIT FINT. fin solnedgång som lyste upp rosa hela himlen och vattnet, hade det super mysigt! med lite tända ljus på bryggan var allt perfekt.

nu är jag super hungrig och väntar på grillad mat här hemma. sen ska jag göra mig redo för fest hemma hos elin och sen drar vi på björn rosenström!!!!

vi ses i dimman gött fölk!

15.18


hej å hå, hur livet kan gå..


RSS 2.0