home

Japp det blev dans för min del ikväll, dock hade vi lite att göra och fick sluta tidigare. Var inte så ansträngande precis. Efter dansen frågade jonas om jag villa komma till han. Så där blev jag till nio ungefär. Vi var ute och gick med bella och så. Nu är jag hemma och har på har precis ätit, har varit hungrig skit länge och känner fortfarande att magen kurrar efter mer mat. Men funderar på om jag ska ut och jogga, heller är jag för trött för det? kanske det går något bra på tvn ikväll? hmm, svårt.

Imorgon börjar jag skolan då alla andra slutar typ. Alltså 10.45, vi går hel dag och andra till lunch. stööööört. Men sen ni! å vad kul det kommer att bli, sista april wiii! Jag fortsätter i morgon och skriver, bye!


hot hot hot

fin och varm dag, precis vad vi behöver bleka svenskar. Som sagt efter skolan gick jag hem en snabbis, sen gick jag och mötte malin och vi gick på linneas och skoaffären, blev inget köp. Sen unnade vi oss en mjukglass på pelles, mmm! sen gick jag tillbaks till skolan och skrev ut ett papper från syster, japp vi ska börja med ny kost här hemma nästa vecka. Hon ska nämligen testa oss, får se hur det går haha hejja familjen vest!

Jag vet att jag inte ska träna något förens min förkyldning är helt borta, men jag kan verkligen inte hålla mig från dansen ikväll. Jag ska gå endå punkt slut


klippt klart

jag vaknade och snuvade ingenting i morse, tack och lov! så nu är jag på bättringsväg. Åkte iväg och klippte mig, hur skönt som helst var det när hon massera in schampoot och allt, satt typ och sov. Blev kanske ingen jätte skillnad, men inga slitna toppar nu iaf! nu ska jag äta gröt sen cykla till skolan. bye

Hur ska jag klippa mig?

God kväll!

Förkyldningen är kvar fortfarande, och hoppas den blir bättre till sista april. Var bäst att jag var hemma från skolan idag och så fick det bli. I morse när jag snöt mig höll jag på att svimma haha! det blev ett sånnt tryck i hjärnan och öronen så allt bara snurrade till. Å jag blir verkligen rastlös när jag är hemma en hel dag, och jag missar hur mycket som helst i skolan.. inte kul.

Imorgon ska jag iaf ta mig upp tidigt, för jag har klipptid kl 08.00!!! och jag vet inte ens hur jag ska klippa mig. Kom gärna med några förslag?. Tur att jag kan gå med ofixat hår dit och sen fräscht hår hem. Sen ska jag på skolan och har tre lektioner, skönt. Nä nu ska jag ta och ringa jonas! bye

förkyld

ååå, förkyldningen blir bara värre och värre. kan inte vara sjuk nu när vi har som mest på skolan. Hade naturprov sista timmen och kunde inte alls koncentrera mig, näsan bara rinner och rinner och lika med ögonen. Lock för öronen också.. Nåväl, efter naturprovet fick jag skjus av madde till alfta, slapp jag åka buss. Hoppade av hos mamma på jobbet och vidare åkte jag och mamma till bollnäs, handlade jogging byxor och jacka. riktigt snygga! sen blev det inget mer med det, jag körde hem och nu sitter jag här. Måste avsluta för idrottsprov väntar imorgon såklart, plugga tills jag somnar ska jag göra. Hoppas hoppas jag blir bättre med förkyldningen annars vet jag inte hur det kmr att gå!

håll tummarna

God morgon!

så var det måndag igen.. nu sitter jag här med en stor förkyldning, buhu.. Min morgon har inte varit så bra, vaknade jätte oskönt av att alla kuddar hade ramlat ner, sen har jag sprungit runt och snorat, rinner i ögonen och nyst hela tiden. Hoppas det blir bättre över dagen! efter skolan tar jag bussen till alfta sen går jag till mamma på jobbet och så tar vi bilen till bollnäs för att inhandla jogging byxor. Så ikväll bär det iväg ut och springa, hoppas jag med min förkyldning. Nu måste jag sluta, beger mig till skolan snart, skönt att jag endå börjar tio!

ljuvliga dag!

å vilken underbar dag! ni vet ju vad jag syftar på. Den härliga solen. har varit ute sen i morse och solat, hjälpt mamma lite i trädgården sen har jag och syster vart och köpt glass. Sen har vi suttit ute ända till nu (19.00). ska börja göra mig klar och sen träffa natta, får se vad vi hittar på. Båda har ingen stor lust att hitta på något stort, så vi kommer väl mysa ute och bara ta det lugnt! skönt det med.

såhär ser jag ut när jag saknar jonas


Haha!

bollnäs tonight

Here I am

lonely

väntar på att madde ska anlända med bilen, sen ska vi till bollnäs för att äta något smarrigt. Medans hon inte har anländt sitter jag och lyssnar på volbeat och taggar inför p&l! kmr bli grymt kul! och solen skiner än, underbart. Imorgon sägs det att det ska bli riktigt fin väder också, då sitter jag nog ute och pluggar till tre prov nästa vecka. På kvällen hörde jag något om grillning heller hur var det natta?, ja det skulle inte sitta fel i sådant strålande väder iaf. Allt är toppen nu! wehoo. Om man bortser proven så är allt toppen, och det känns skönt!




memories never die


156

sry, är inte på humör för att skriva något. Väntar tills jag är på topp med att skriva om spännande dagar! nattinatti

155


kort och gott

lite kort och gott får räcka. I Fredags var vi till ip, började med att äta plankstek. Det var första gången jag åt det, ja lite efter är jag allt. Men det var gott! Sen bowlade vi, vet inte vilken som vann faktiskt. Vi var ju allt 8st. Kanske det var födelsebarnet som vann, ewe? skulle nästan kunna gissa på det. Sen tog vi av oss dem svettiga skorna och begav oss hem till Julia där det var fest, och ännu vidare till camilla. Men där stanna vi inte länge så vi gick hemåt.

I igår gjorde jag typ ingenting, njöt av näst sista dagen på lovet och bara slappade. Skulle ha tittat på film med natta, men hon gick och blev sjuk.. Mer med den lördagen blev inte så mycket mer. Idag har jag allt vaknat på rätt sida. Skutta upp ur sängen började plocka in kläder i garderoben, som legat på golvet hela lovet. Sen drog jag upp dammsugan. Duktig morgonpigg tjej! Sen ringde jonas, som äntligen har kommit hem! Och snart kommer han hit, och ja det kanske är två veckor sen vi var med varann nu. Kan gissa på det iaf. Får se vad vi hittar på idag, sen ska han sova här. Ett bra avslut på lovet.

dän ni


så var det fredag, shit vad dagarna går fort.. Men idag gör det inget för ikväll ska vi på ip och festa till det, funfun! Idag ska jag plugga och städa, dän ni! dags att sätta igång kanske?

road trip

nu har jag precis klivit innanför dörren efter ha åkt med madde till bollnäs och hämtat niclas. Köpte årets första pigg elin också! och ja vi skrattade så mycket så madde höll på köra av vägen, illa. Men roligast trippen ever! hahaha. nu är jag helt död och ska sova nu hade jag tänkt. Saknar min jonas också, herregud vad länge vi har varit ifrån varann nu. Nu får du ta och komma hem! Aja, ser framimot morgondagen då ska jag fira ewe och äta plankstek för första gången i mitt liv!


nattinatti

stockholm

Jag och mamma åkte till stockholm i tisdags, tror ni inte att jag spyr på bussen dit också, hemskt nog.. När vi kom fram gick vi och drog på våran rullväska fram till östermalm där alla går med kostymer typ,  vi skulle övernatta på mornington hotell, på den tiden såg jag också Mika från robisson swishade förbi på en cykel också. Vi fick hotell rummet billigare eftersom Linda Jihde jobbade där, bra med kontakter haha! Dessutom fyllde hon år också, så det blev till att fira hon också. Några månader framöver åker vi till hon och niklas jihdes nya hus och hälsar på! läängtar. Aja, tisdagen gick vi ut lite på djurgården i finvädret och gick lite affärer med. Fick nöja mig med att bara titta på kläder i östermalm där det bara är märkeskläder. På kvällen kom fredrik som bor på andra sidan stan just nu, för att ut och äta tillsammans. Vi gick på mammas favorit ställe vet ej vad den heter, men mätta och belåtna gick vi hem till hotellet iaf. Trötta gick jag, annelie och mamma ner till gymmet på hotellet för pumpa, haha. Kan säga att jag somnade som en stock sen på kvällen.

Onsdags klev vi upp tidigt, gick ner och åt frukost. Jo där satt ett gammalt fotbollsfroffs, Glenn Hysen. Dock kännde jag inte igen han men annelie såklart. Och jag hade även missat Carina Berg igår som hade varit in på hotellet, annelie hade sett hon medans jag var uppe på rummet. Nåväl, mumsade på god hotell frukost sen gick vi ner på en galleria och tittade lite. Sen blev problemet när vi skulle tillbaks på hotellet, vilsna mamma och jag. Efter beskrivningar av människor på stan hittade vi tillslut tbx, och då var det dags att checka ut. Vi drog oss mot plattan och shoppade runt i kring där. Med mig hem fick jag chinos, gladiatorskor, klänning, jeans leggings, blus och solbrills. Blev för stressigt med shoppingen eftersom vi hade en buss att passa. Sen gick bussresan toppen, och jag somnade som en stock hemma.


evelina är nu 18!

GRATTIS EVELINA!

vår chaufför blir 18år idag! wehoo. Idag ska vi hem till henne på födelsedags fika, och på fredag firar vi hon igen med bowling, mat och fest! Great.

långfredagen!

Fin kväll igår, fin dag idag!

Som start började vi förfesta hemma hos Madde, när vi blev runda om fötterna tog vi bussen vid 7 hem till Andrea. Där satt vi ute på altan i solskenet och drack! myyys. Dock gick det lite långt för mig, haha! Men rättade upp sig motslutet. Hade super kul, och mycket trevligt folk som sagt! tack!

Över till idag. Vaknade skit tidigt och mådde alldeles utmärkt eftersom jag lämnade bakis sjukan på festen igår. Tog mig upp och jag och syster begav oss ut i fin vädret för att gå en runda med hunden. Sen gick vi och köpte mat, gick hem, satte oss i solen flera timmar (lite röd har man då blivit), tillagade maten som blev kycklingfile och potatisar, satt ute i solen lite till, sen kom fin besök Lina Nordstrand och Martin Ingesson hit och fikade. Just nu sitter jag här och funderar på om jag orkar göra något ikväll. Madde vill se film iaf och det skulle vara skönt ikväll känner jag!





stugan

Igår vid nio plockade madde och natta upp mig och vi tog en road trip till bollnäs på max. Haha och ja det var ju som sagt fjortis tranan och det öste in med fulla fjortisar på max, chefen skickade ut en efter en, haha lite roligt att se sådär! Var hemma vid en midnatt och då blev det sängen.

Idag åkte vi upp till stugan och satt ute i solen och åt matsäck, knäppte lite bilder och var ute och gick med hunden. Åjustia! jag har till och med skjutit med ett gevär för första gången i mitt liv, självklart på en siktlapp. Mitt i prick är 10, och jag kom på 8an! hur bra är inte det då för att vara första gången haha. Nu är vi hemma och jag har precis duschat en snabbis och ska börja sminka mig nu och sedan välja kläder inför kvällens fest. Vi ska till Andrea i Alfta.

lite bilder från idag

 

home

Här sitter jag ny duschad och turban på huvudet, njuter av att jag inte har nå plugg att lägga ner tid på ikväll. Fri som en fågel! Resten av kvällen som varar en timme till ska jag bara slappa framför tvn och må gött. Imorgon står jag ut några timmar på skolan sen kommer det välkomnade lovet! mycket roligt som händer på lovet, ewe blir 18 och så ska jag till stockholm! Det tråkiga är att jag inte kommer få träffa jonas på hela lovet! som ska till åre. Men dessto roligare att träffas sen! Nepp jag sa ju att jag skulle slappa framför tvn, nattinatti!

dance tonight

bion var skit bra och ni måste bara se den! jag och syster hade alla platser för oss själva på bion, men sen kom det två till. haha! Allt plugg är nu över före påsklovet, så himla skööööönt! och nu ska jag dra iväg och dansa, wehoo!

slumdog millionaire

heeeelu,

snart beger jag och syster mot rödakvarn. Slumdog millionaire, hoppas den är bra!

När jag kommer hem har jag ett arbete kvar, ska göra ett referat om en text. Sen är alla arbeten klara före lovet! weyy.

lördags kväll


Kvällen spenderades hemma hos natta. Hon var ensam hemma så jag blev bjuden på super god mat som hon har varit duktig och lagat. När jag kom dit hade hon dukat fint ute på altan, fick sommarkänslor! härligt att sitta ute på altan vid 7-8 och solen lyste lika starkt som tidigare på dagen. Sen blev det Robinsson tittande, och mer tittande efter. Sen höll en trött natta på att somna, så då var det bara att cykla hem. och nu ska jag ta och lägga mig i sängen, för jag håller på fryser ihjäl. Mina lår har domnat bort. Sen imorgon får ni höra vad jag ska göra för kul då! nattinatti


Borlänge

Idag körde madde till borlänge natta och jag följde med såklart. Följde med för kul jag och shoppade inget eftersom jag spar hellre till stockholm. Hittade en snygg mc jacka som jag vill ha, men fick nöja mig med att dreggla över den. Lugn och fin dag! stannade och åt på statoil ute i solen, och sprang stup ett på toa tyckte ja. Natta och madde fick med sig hem några fin klädesplagg! och jag fick en godispåse hem. Hem skensolen och vi dunkade musik med brillorna på! nu är våren här!

Och så säger vi grattis till jonas som vann tävlingen idag i övik! Nu ska jag, natta och hunden ut och gå ullungen runt medan solen är uppe. bye


142


Trysil

Igår var man uppe vid 5 på morgonen, kvart i 6 satt vi i bussen på väg till trysil i norge. Och ett under att jag inte spydde på vägen dit eller hem, skönt må jag säga! rekord. Tog drygt 4 timmar dit och hem, men värdt för alla ören! Hade sol till och från, men fint väder mest hela dagen. Åt god pasta i solen också! Blev vääldigt tungt åt benen i slutet av dagen, knappt så jag tog mig ner för backarn, haha! sög i låren som aldrig förr. Så idag vaknade man med träningsvärk i lår och armar. Men helt underbar dag var det!

Idag är det fredag och det innebär heeeeeelg! ikväll blir det tjejerna, mysmys! Idag var vi iväg och tittade på uf-mässan, och jag träffade min gamla barndoms vän, väldigt roligt att träffas igen efter flera månader sen. Nepp nu ska jag ta och äta god broccolipaj som mamma gjort! bye


beautiful day


Blev att jag sov hos jonas i natt, lika mysigt som vanligt! Sen tog vi bussen till skolan, och tacka för det fina vädret idag asså! så underbart. Jag åkte hem en sväng eftersom jag hade egentligen sovmorgon, sen iväg till skolan för att ha tre lektioner. Efter skolan var jag tydligen ensam hemma som jag hade glömt bort. Så Jonas kom hit och gjorde mig sällskap efter skolan, och dansträning blev det allt ikväll också. Så jag åkte på det och skjusade hem jonas medans. Vi var dubbelt mer folk denna gång, men finns ju inget roligare än dans! så det gjorde inte ett dugg.

och nu har jag precis kommit innan för dörren och jag hamnade här såklart. För att dra fram tiden lyssnar jag på lars winnerbäck och laddar inför sommaren! Jo, vad jag väntar på är natta. Som hurtar sig på ip, när hon nångång blir klar ska jag och hunden ut och gå med hon. Tror faktiskt jag ska springa lite med han också.

Imorgon bär det iväg till Trysil! wii, bara kryper i bena nu.


RSS 2.0